Κυριακή 19 Αυγούστου 2007

Δραστηριότητες του ΣΔΕ Κοζάνης για τη σύνδεση με την αγορά εργασίας

Την Τετάρτη, 3-2-2006, επισκέφθηκε το ΣΔΕ Κοζάνης ο Διευθυντής των ορυχείων του λιγνιτικού κέντρου Πτολεμαϊδος μεταλλειολόγος, κ. Χρήστος Δαβάκος, μετά από πρόσκληση της Διευθύντριας, κας Βασιλικής Τσιτούρα. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση των εκπαιδευομένων σχετικά με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στη Δ.Ε.Η., τον τρόπο πρόσληψης των ενδιαφερομένων και τα προσόντα που απαιτούνται.

Την Τρίτη, 21-2-2006, επισκέφθηκε το ΣΔΕ Κοζάνης ο Πρόεδρος του εργατικού κέντρου, κ. Μίχος, μετά από πρόσκληση της συμβούλου σταδιοδρομίας, κας Καλώτα Ελευθερίας. Η επίσκεψη είχε στόχο την ενημέρωση των εκπαιδευομένων σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των εργαζομένων.

Την Τρίτη, 4-4-2006, ομάδα εκπαιδευομένων συνοδευόμενοι από τη σύμβουλο σταδιοδρομίας, κα Καλώτα, και την κοινωνιολόγο, κα Σοφία Γιαννοπούλου, παρακολούθησαν την τηλεοπτική εκπομπή "Άκρως επιχειρηματικό" για να αντλήσουν γνώσεις για την οργάνωση μιας επιχείρησης.

Την Τετάρτη, 10-4-2006, οι εκπαιδευόμενοι συνοδευόμενοι από τη Διευθύντρια, Βασιλική Τσιτούρα, τη σύμβουλο σταδιοδρομίας και τον εκπαιδευτή περιβαλλοντικού γραμματισμού επισκέφθηκαν μια επιχείρηση -ένα θερμοκήπιο- για να πάρουν συνέντευξη από τον επιχειρηματία για τις προσπάθειές του να οργανώσει την επιχείρησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: